JAPANSE GEZICHTSMASSAGE

Japanse gezichtsmassage is traditionele kunst zoals de theeceremonie en kalligrafie. Ze heeft een lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties van Meesters. Japanse gezichtsmassage is uniek door de combinatie van het stimuleren van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten (tsubo).

Deze erg delicaat uitgevoerde massage harmoniseert uw fysiek, mentaal en spiritueel lichaam. Het Oosters concept over gezondheid en schoonheid vindt zijn oorsprong in het Oude China en werd doorheen de eeuwen voortdurend verfijnd. Gezondheid en lang leven werd in het Oosten het meest gekoesterd, schoonheid werd altijd geassocieerd met gezondheid, de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen fysische, psychologische en geestelijke gezondheid. Volgens de Japanse traditie ontwikkelt schoonheid zich indien een persoon deze drie factoren in zich kan harmoniseren.

De massage wordt uitgevoerd met een rijke olie door Sylvie zelf bereid. Dit kan variëren tussen goudsbloem, lavendel, kamille of een combinatie van beiden. Regelmatig wordt er in slaap gevallen tijdens de massage. Dat is helemaal geen probleem, de massage doet zijn werk op een diep niveau. Plan achteraf geen zware activiteiten.